Vellykket sponsor arrangement for Lerøy Seafood.

For 125 år siden, rodde Ole Mikkel Lerøen til Bergen for å selge fisk. Dette var starten på Lerøy Seafood Group, et av verdens største sjømatselskap. Han rodde i en Oselvar. Oselvaren har derfor en spesiell plass i Lerøy sin historie.

I anledning 125 års jubileet har Milde Båtlag fått et sponsorat fra Lerøy, der Lerøy vil bidra med finansiering av en helt ny Oselvar, bygd for regattaseiling, de var sponsor for Norgesmesterskapet i Oselvar Spriseil, der de blant annet bidro med gavepremier (redningsvester) til alle premievinnerne.

Milde Båtlag har bidratt med en opprigget Oselvar bruksbåt som stod i foajeen på konferansehotellet i anledning jubileet.

Lørdag 7. september hadde vi et større sponsorarrangement. 48 Lerøy medarbeidere fra inn og utland, ble møtt og ønsket velkommen til Milde av godt forberedte guider som geleidet de til de ulike aktivitetene.

Vi hadde rigget opp i alt sju Oselvare med spriseil. Seks på sjøen og en på land. Her fikk de prøvd å seile med en kyndig skipper ved roret. På tross av nesten ingen vind i det fantastiske været, klarte en på mirakuløst vis å arrangere en seilas. For de som ikke fikk seile sto en båt fullt opprigget på land slik at de i fred og ro kunne studere hvordan ting fungerte.

I tillegg til seiling hadde vi lånt fire ro Oselvare, to fra Oselvarlaget på Os og to private. Alle som ikke seilte, fikk prøve seg i robåt. Vi hadde konkurranse der det handlet om å komme nærmest idealtiden.

Vi arrangerte også tautrekking der de deltok med stor entusiasme.

Et meget ambisiøst program, men takket være fantastiske medlemmer som brukte lørdagen til forberedelser, gjennomføring og ikke minst opprydding fikk vi det til. En spesiell takk til Jentelaget som bidro både med funksjonærmat og organisering av deltagerne. Vi var totalt 21 funksjonerer.

Lerøy Seafood Group var godt fornøyd.

Skroll til toppen